Anbefalinger

Læs her hvad tidligere klienter har fået ud af coaching med mig.

Lisa, 27

“Jeg har brugt vores samtaler som et nysgerrigt, ærligt og trygt rum til at vende livets byrder – hverdagens stress, selvkærlighed, kærlighedsrelationer og familiemønstre. Det har skabt en større lethed, at kunne dele de ting, der er udfordrende, samt komme ned i kroppen gennem vores samtaler. 

Jeg føler jeg har fået nogle gyldne redskaber eller sætninger efter hver session, der har skabt nye forståelse af mine egne handlemønstre. Det har været værdifuldt for mig, og jeg har brugt dem flere uger efter vores samtaler i min hverdag til at blive endnu klogere på mig selv, mine mønstre og mine behov.

Jeg har fået flere indsigter i vores samtaler bl.a. omkring hvad kontrol og frihed i kærlighedsforhold indebærer, at jeg godt må holde fast i mig og give slip på andre, at der er forskel på egne og andres forventninger til mig. 

En situation som står ud for mig, er fra vores første samtale, hvor du i starten af mødet inviterede mig til at mærke min krop – det åbnede op for en masse følelser. Jeg blev dybt rørt over, at du skabte et rum og jeg gav mig selv lov til at fylde og være med de ting, som jeg synes er svære. Det var utrolig smukt og gav mig lyst til at give mig selv endnu mere plads og kærlighed i min hverdag. 

Jeg synes du er en utrolig rar, nærværende, dygtig nysgerrig og omsorgsfuld person og coach. Jeg oplevede dig som en medspiller i rejsen på at finde ud af mere om mig i forhold til de områder jeg gerne ville udforske mere – det var en dejlig følelse, at have dig med på den rejse. 

Jeg vil bestemt anbefale dig til andre. Fordi jeg selv har haft en rar og lærerig oplevelse i forløbet med dig. Den oplevelse ønsker jeg også for andre.”

Jeg føler jeg har fået nogle gyldne redskaber eller sætninger efter hver session, der har skabt nye forståelse af mine egne handlemønstre. 

Lisa, 27

Gabriel, 26

“Vores samarbejde har haft en stor indflydelse på mit liv. Det har fået mig til at indse mine indgroede mønstre i handlinger/tanker og samtidig hjulpet mig til at trænge igennem selvfortællinger der dækkede over noget andet. Udviklingen gennem forløbet har føltes som at nå mere ind til kernen af mine udfordringer og givet mig en større bevidsthed og bedre kompetencer for nu at handle på en nye måde.

Forløbet har specifikt ændret min måde at tænke på, fordi det har gjort mig mere opmærksom på hvornår og hvor jeg handler ud fra gamle mønstre. I disse situationer har jeg oplevet at stoppe op i momentet og blive opmærksom på, hvordan mit mønster udspiller sig nu og rent faktisk kunne vælge at gøre ting anderledes i den givne situation. pga. en større ro og bevidsthed. Jeg er blevet bedre til at disponere min tid, åbent italesætte mig selv, mine holdninger og tanker, vise mig selv mere over for folk, fordi jeg har fået en større selvtillid i min situation og er blevet bedre til at gribe mig selv og ikke lægge denne byrde over på andre mennesker alene.

En situation der står ud for mig var da du forklarede mig om autencitet overfor radikal ærlighed og jeg blev rørt. I den forklaring følte jeg at du ramte på kornet omkring mange af mine udfordringer og jeg blev klar over hvordan min selvfortælling også er meget styret af de ord jeg vælger at bruge om mig selv. Jeg blev ret rørt og græd lidt og du reagerede meget omsorgsfuldt. 

Jeg oplevede dig som coach som meget nærværende, tryg og imødekommende. I starten blev jeg overrasket over, hvor meget ansvar jeg fik for samtalen, fordi det var nervepirrende, men fandt en stor læring i denne dynamik. Jeg følte mig i meget gode hænder hos dig, hvilket også resulterede i at jeg var mere ærlig og sårbar og nåede meget længere ind i mig selv end jeg havde håbet på. Jeg synes virkelig du er en god coach!

Jeg vil gerne anbefale dig til andre, fordi jeg er virkelig glad for den energi og det fremskridt i mig, som du har været med til at skabe i det rum. Jeg følte mig meget mødt i min situation og det ser jeg som en rigtig stor styrke hos en coach.

Jeg er meget taknemmelig for det forløb jeg har haft med dig, Sofie. Det har virkelig sat ting igang for mig og jeg føler mig mere bevidst og bedre klædt på til ikke længere kritisere mig selv, men rent faktisk ændre på de ting jeg har brug for at ændre på. Jeg tror der er mange ting vi har snakket om som kommer til at manifestere sig det næste stykke tid, og jeg tror på at jeg kan gøre tingene på en ny måde, der fungerer bedre for mig.”

En situation der står ud for mig var, da du forklarede mig om autencitet overfor radikal ærlighed og jeg blev rørt. 

Gabriel, 26

Lisbeth, 64

“Du reflekterer lynhurtigt, skarpt, konkret, nænsomt og empatisk men alligevel velovervejet. Du tager dig altid god tid, og møder mig altid åbent, opmærksomt og fordomsfrit. Med dig kan man godt slappe af og plapre løs. Man er ganske enkelt tryg. Faktisk tror jeg ikke, der er meget, jeg ikke har lyst til at dele med dig.

Du er som en russisk babushka dukke, der langsomt åbenbarer sig, fordi du rummer mange lag af kompetencer. Du er uhyre respektfuld i din tilgang med en tilsvarende nænsomhed. Du arbejder med en sjælden ydmyghed og lige så stor kompetence til glæde for os, der har haft lejlighed til at møde dig.

Din biologiske alder modsvares ikke af din sociale alder på 28. Her er du alt for moden. Jeg fornemmer, at du allerede har gået gruelig meget igennem, med en usædvanlig modenhed i form af ægte, dybfølt empati som gevinst.

Jeg har sagt det før, at du har en fantastisk flair for fornemmelsen af smerte og du er ikke bange for at stoppe op og studere den med mig. Du er lige så knivskarp analytisk i din tilgang også i andre sammenhænge.

Jeg har fået mulighed for snarere at se glasset halvt fuldt end halvt tomt, og jeg er meget bevidst om, at få reflekteret mest muligt, mens tid er.”

Du er som en russisk babushka dukke, der langsomt åbenbarer sig, fordi du rummer mange lag af kompetencer.

Lisbeth, 64

Sophie, 33

“Du har været en inspiration til selvudvikling, og efter vores samarbejde hviler jeg i mig selv mere end nogensinde. Du har guidet mig i en retning, hvor mit selvværd har rodfæstet sig, og idag stoler jeg på mine egne evner til at træffe rigtige og sunde beslutninger. Det er alt fra valg og grænsesætning i forhold til mad- og motionsvaner, følelsesmæssige påvirkninger, venskabelige relationer og kæresteforhold.

Du formår at skabe et trygt og tillidsfuldt rum og har altid mødt mig med åbenhed og nysgerrighed. Du er oprigtig og ærlig og går helhjertet ind i dit arbejde. Jeg har aldrig følt mig dømt for mine handlinger eller tankemønstre, og du bidrager med dine professionelle, faglige og menneskelige kompetencer til at udvikle min egen følelsesramme.

Gennem vores samtaler er jeg blevet den bedste version af mig selv, som stadig er under konstant udvikling. Jeg prioriterer kærlighed til mig selv højt, og du har lært mig at rumme og acceptere alle sider af mig selv – gode som mindre gode – da vi som mennesker indeholder et bredt spektrum af sider og kvaliteter.”

Du formår at skabe et trygt og tillidsfuldt rum og har altid mødt mig med åbenhed og nysgerrighed.

Sophie, 33

Anonym, 24

“Jeg føler mig mere lettet nu end nogensinde før, og det mener jeg virkelig. Og nye ideer har jeg også fået. Tusind tak, Sofie.”