Book tid

Tryk på linket for at komme videre til mit bookingsystem. Her kan du vælge gratis indledende samtale samt sessioner á 1 time eller 1,5 time.

Læs mere om online eller fysiske sessioner, klippekort og nedsat pris længere nede på siden.

Online og fysiske sessioner

Vi kan enten tale sammen online over Zoom eller mødes fysisk hos Relational Spaces på Ryesgade 15 på Nørrebro i København.

Online sessioner

Hvis du ønsker at tale sammen online over Zoom, vælger du blot dit ønskede tidspunkt og booker. Bagefter får du tilsendt en bekræftelse og et link til Zoom på e-mail.

Fysiske sessioner

Hvis du ønsker at mødes hos Relational Spaces, skal du tilkøbe ‘Samtale på Ryesgade 15’ når du booker tid. Det koster 50 kr. som er halvdelen af prisen for at leje lokale – den anden halvdel betaler jeg. Efter booking får du tilsendt en bekræftelse på e-mail.

Indledende samtale

Bemærk at den indledende samtale på 30 minutter altid er online. Her taler vi om hvad du har på hjerte og hvordan jeg kan hjælpe dig. Vi har også mulighed for, at aftale om vi skal mødes online eller fysisk, samt booke den kommende session.

Nedsat pris

Jeg tilbyder nedsat pris til studerende, ledige, pensionister og andre, som har svært ved at betale. Du sparer 200kr. pr. session. Se priserne her.

Jeg blander mig ikke i, hvilken pris du vælger.

Du kan få nedsat pris på både enkelte sessioner og klippekort.

Klippekort

Du kan også vælge at købe et klippekort. Når du køber et klippekort får du tilsendt en kode, som du kan bruge, når du booker dine sessioner.

Klippekort til nedsat pris

Hvis du ønsker at købe klippekort til nedsat pris, så vælg dit klippekort herunder.